أقيمت حلقه ناقشيه (سمنار ) في كلية التربية/جامعة ميسان/ قسم اللغة الانكليزية يوم الخميس 3-1-2019 حول نظرية الدالة في القصص القصيرة ل اوسكار وايلد ,

(جامعة ميسان تنظم حلقة نقاشية حول (النظرية السيميائية

أوضحت الدراسة عن الربط بين علم السيميائية و علم السرد. و قد ركزت الدراسة على العلاقة بين أغلفة القصص القصيرة ل اوسكار وايلد و القصص نفسها من وجهة نظر السيميائية.

تقدمت بهذه الدراسة طالبة الدراسات العليا (رشا عبد حسين) المرحلة الثانية/ بإشراف( أ.د. سمير عبد الكريم الشيخ) بحضور رئيسة قسم اللغة الانكليزية الدكتورة ( ألاء ظافر عامر) و أساتذة القسم و طلبة الدراسات العليا (الماجستير) في قسم اللغة الانكليزية

.

University of Maysan holds a panel discussion
About (Semiotic theory)

A seminar was held at the College of Education / University of Missan / Department of English on the theory of sign in the short stories of Oscar Wilde, the study showed the link between the science of semiotics and narrative science. The study focused on the relationship between Oscar Wilde's short stories and the same stories from a semiotic perspective.

This thesis was submitted by the graduate student (Rasha Abd) in the presence of the Head of the English Language Department (Alaa Zafer Amer), the department's professors and graduate students in the Department of English Language.

نشر في 2019-01-09